MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about 112 Meerlanden

mei 17, 2018

Op de kruising van de Componistenweg met de Puccinilaan heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.....

NIEUW-VENNEP - Op de kruising van de Componistenweg met de Puccinilaan heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Ondanks de flinke klap en de fikse schade aan de voertuigen, raakte niemand gewond. De bestuurster van één van de wagens is voor de zekerheid gecontroleerd in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen konden niet meer rijden en werden door de bergingsdienst afgevoerd.

mei 16, 2018

Omstanders zagen maandag aan het einde van de middag een auto in de Ringvaart drijven........

RIJSENHOUT - Omstanders zagen maandag aan het einde van de middag een auto in de Ringvaart drijven. Een passant is hierop het water ingesprongen om te  kijken of er nog iemand in de wagen zat, wat niet het geval was. Al snel bleek dat de wagen achteruit van een oprit het water in gerold was
omdat de eigenaresse vergeten was om de wagen op de handrem te zetten. De passant die het water ingegaan was, heeft de dobberende wagen naar de kant getrokken. De bergingsdienst heeft het voertuig uit het water gehaald
en afgevoerd.

mei 9, 2018

Dinsdagavond rond negen uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Schipholweg ter hoogte van de kruising met de nieuwe Amsterdamse baan.....

BADHOEVEDORP - Dinsdagavond rond negen uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Schipholweg ter hoogte van de kruising met de nieuwe Amsterdamse baan. Een motorrijder raakte ernstig gewond nadat hij tegen een auto was gereden en is na onderzoek ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis vervoerd onder begeleiding van politiemotoren en een trauma-arts.Na onderzoek door de  Verkeersongevallen Analyse is een ZOAB cleaner gekomen om gelekte vloeistoffen op te ruimen.

mei 9, 2018

In winkelcentrum Pax is dinsdagmiddag een Indonesisch afhaalrestaurant overvallen.....

HOOFDDORP - In winkelcentrum Pax is dinsdagmiddag een Indonesisch afhaalrestaurant overvallen. De dader, een man van ongeveer 18 tot 24 jaar oud, sloeg na de overval op de
vlucht. Volgens Burgernet is de man licht getint en heeft een mager postuur. Hij droeg zwarte kleding en was gemaskerd. De politie vroeg om de dader niet zelf te benaderen maar de politie te bellen. Volgens een getuige heeft de man zo’n 150 euro buitgemaakt en werd de eigenaresse met een mes bedreigd.

mei 8, 2018

Twee ongevallen hebben maandag een verkeerschaos bij Hoofddorp veroorzaakt.....

HOOFDDORP  -  Twee ongevallen hebben maandag een verkeerschaos bij Hoofddorp veroorzaakt.

Het eerste ongeval vond plaats op de kruising N201 met de afrit 3 van de A4. Hier botste een personenwagen tegen een bedrijfsbusje.
Door de aanrijding was het kruispunt zo goed als geblokkeerd waardoor een lange file ontstond.

mei 7, 2018

Zondagavond 6 mei rukte de brandweer omstreeks 10 uur in de avond uit naar de Antareslaan in Hoofddorp voor een automatisch brandalarm.....

Zondagavond 6 mei rukte de brandweer omstreeks 10 uur in de avond uit naar de Antareslaan in Hoofddorp voor een automatisch brandalarm.

Hoewel het adres bekend was van meerdere loze alarmen, bleek het dit keer welk te gaan om een incident.

Het betrof een kleine brand. De brandweer had de situatie snel onder controle.

De brand werd veroorzaakt door een loodzwaar elektronische apparaat. De spuitgasten hebben de machine naar buiten getild om deze goed te kunnen blussen.
 

mei 7, 2018

Op de Hoofdweg nabij de Weg om de Noord in Hoofddorp is vrijdagmiddag een 17-jarige vrouw gewond geraakt......

Op de Hoofdweg nabij de Weg om de Noord in Hoofddorp is vrijdagmiddag een 17-jarige vrouw gewond geraakt.

Het slachtoffer fietste komende vanuit het centrum richting de Weg om de Noord. Vlakbij de verkeerslichten bedacht de vrouw zich en wilde terug richting het centrum.

Ze draaide tussen een rij wachtende wagens terug, maar vergat het verkeer dat van rechts kwam.

Een auto kon de fietsster niet mee ontwijken.

Ze is ter plaatse behandeld in een ambulance en aansluitend naar het ziekenhuis vervoerd.
 

mei 4, 2018

Op de N232 Fokkerweg is donderdag een auto over de kop geslagen, nadat deze tegen de afzetting van een tijdelijke wegversmalling reed, die wegens werkzaamheden was aangelegd.......

Op de N232 Fokkerweg is donderdag een auto over de kop geslagen, nadat deze tegen de afzetting van een tijdelijke wegversmalling reed, die wegens werkzaamheden was aangelegd.

De auto kwam in eerste instantie op zijn zijkant terecht, maar kantelde op zijn dak en kwam toen tot stilstand.

De bestuurder is in een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weginspecteur van provincie Noord-Holland heeft de weg laten reinigen. De zwaar beschadigde auto werd door de bergingsdienst afgevoerd.
 

mei 1, 2018

Een scooterrijder is op de avond van Koningsdag gewond geraakt toen hij op de IJweg in Hoofddorp tegen een stoeprand botste. Het slachtoffer kwam hierbij hard ten val........

Een scooterrijder is op de avond van Koningsdag gewond geraakt toen hij op de IJweg in Hoofddorp tegen een stoeprand botste. Het slachtoffer kwam hierbij hard ten val.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances, brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te bieden.

De traumaheli werd kort na de melding geannuleerd.

Wel is het slachtoffer na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De zwaar beschadigde scooter is op een later moment afgevoerd.
 

april 30, 2018

Na de grote stroomstoring van zondag beleeft Schiphol ook vandaag nog een drukke dag........

Na de grote stroomstoring van zondag beleeft Schiphol ook vandaag nog een drukke dag.

Tussen de vijf- en zesduizend passagiers die zondag waren gestrand, zijn verspreid over de dag onder meer met extra vluchten naar de plek van hun bestemming gebracht, aldus een woordvoerder van Schiphol.

Door de meivakantie was het sowieso wel wat drukker dan op een normale maandag.

Zondag werden tientallen vluchten geannuleerd en waren er grote vertragingen.

april 30, 2018

Hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal uitgerukt naar de Van Heuven Goedhartlaan nabij de Parellaan in Hoofddorp omdat iemand een scooter in het water zag liggen.......

Hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal uitgerukt naar de Van Heuven Goedhartlaan nabij de Parellaan in Hoofddorp omdat iemand een scooter in het water zag liggen.

Politie, brandweer, brandweerduikers, ambulance en traumahelikopter werden gealarmeerd omdat onduidelijk was of er mogelijk een slachtoffer in het water zou liggen.

Na eerste onderzoek werd duidelijk dat het hier vermoedelijk om een gedumpte scooter ging, alhoewel de scooter nog niet als gestolen was opgegeven.

april 28, 2018

Een jongen van rond de 12 jaar is donderdagavond ernstig gewond geraakt toen hij met zijn fiets onderuit ging op de Hoofdweg in Hoofddorp. Het ongeval gebeurde nabij de Calatavabrug de Harp.......

Een jongen van rond de 12 jaar is donderdagavond ernstig gewond geraakt toen hij met zijn fiets onderuit ging op de Hoofdweg in Hoofddorp. Het ongeval gebeurde nabij de Calatavabrug de Harp.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en de traumahelikopter met het mobiel medisch team kwamen hulp bieden aan het slachtoffer.

De traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland.

Na de nodige medische zorg in de ambulance, is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het VUmc in Amsterdam overgebracht.
 

april 27, 2018

Een fietser is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij op de kruising Van Heuven Goedhartlaan met het Mercuriusplein in Hoofddorp in botsing was gekomen met een lijnbus.....

Een fietser is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij op de kruising Van Heuven Goedhartlaan met het Mercuriusplein in Hoofddorp in botsing was gekomen met een lijnbus.

Na de eerste zorg ter plekke, is het slachtoffer die ernstig hoofdletsel had opgelopen, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde traumahelikopter was niet nodig.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren.
 

april 26, 2018

Donderdagochtend kwam omstreeks half 6 bij de meldkamer een melding binnen dat er brand zou zijn in een hotel aan de Planeetbaan.....

HOOFDDORP - Donderdagochtend kwam omstreeks half 6 bij de meldkamer een melding binnen dat er brand zou zijn in een hotel aan de Planeetbaan.
De dienstdoende centralist stuurde gelijk 2 spuittankauto’s en een hoogwerker naar de locatie.
Ter plekke deed de brandweer onderzoek naar de aard van de vermeende rookontwikkeling. Daarbij kwam uiteindelijk vast te staan, dat het ging om stoom die vrijkwam door een lekkage bij de cv installatie.

Een gedeelte van het hotel is korte tijd ontruimd geweest.
 

april 23, 2018

Een automobilist is zondagmorgen tegen een hondenpoepbak en een verkeersbord tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde op de hoek van de Componistenweg en Bramerveld in Nieuw-Vennep......

Een automobilist is zondagmorgen tegen een hondenpoepbak en een verkeersbord tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde op de hoek van de Componistenweg en Bramerveld in Nieuw-Vennep.

De bestuurder nam vermoedelijk de bocht te ruim.

De politie nam de bestuurder een blaastest af.

Daarbij werd duidelijk dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen voor een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau.

De beschadigde auto is door de bergingsdienst van het straatmeubilair getakeld en afgevoerd.
 

april 23, 2018

Zondagavond raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde in de Schoolstraat in Nieuw-Vennep, ter hoogte van de Doorbraak.......

Zondagavond raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde in de Schoolstraat in Nieuw-Vennep, ter hoogte van de Doorbraak.

De automobilist zag de vrouw, die op een elektrische fiets reed, bij het oprijden van de rotonde over het hoofd.

De vrouw kwam ten val en brak hierbij vermoedelijk haar pols.

Ze is voor verdere behandeling meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.
 

april 23, 2018

Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg botsten zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar. Er vielen geen gewonden, al moest een van de bestuurders zich wel even in de ambulance laten behandelen......

Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg botsten zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar. Er vielen geen gewonden, al moest een van de bestuurders zich wel even in de ambulance laten behandelen.

Het is niet de eerste keer dat het mis gaat op dit kruispunt.

Op het Beechavenue gebeuren met grote regelmaat aanrijdingen, zowel ernstige als minder ernstige.

Om daar iets tegen te doen werd volgens de website 112 Meerlanden in het recente verleden overwogen het kruispunt te vervangen door een rotonde.

april 23, 2018

Een wielrenner is zondagochtend op de Aalsmeerderdijk in Oude Meer hard ten val gekomen toen hij in volle vaart tegen een wegversmalling botste........

Een wielrenner is zondagochtend op de Aalsmeerderdijk in Oude Meer hard ten val gekomen toen hij in volle vaart tegen een wegversmalling botste.

Buurtbewoners alarmeerden de hulpdiensten. Meerdere politie-eenheden en een rapid responder rukten uit.

Na de nodige medische zorg van de verpleegkundige is een tweede ambulance opgeroepen om het slachtoffer over te brengen naar het ziekenhuis.

De fiets van de onfortuinlijke wielrenner is veiliggesteld. Het slachtoffer kwam zo hard op straat terecht, dat zijn compleet was gebroken.

april 21, 2018

De politie heeft donderdag op twee provinciale wegen in Haarlemmermeer bijna tachtig "extreme hardrijders" aan de kant gezet en bekeurd.....

HAARLEMMERMEER - De politie heeft donderdag op twee provinciale wegen in Haarlemmermeer bijna tachtig "extreme hardrijders" aan de kant gezet en bekeurd. 
Een motorrijder werd betrapt met een snelheid van 243 kilometer per uur op de N201 tussen Hilversum en Zandvoort. Dat is ruim drie keer zo hard als de maximumsnelheid ter plaatse.
Een andere motorrijder werd aan de kant gezet nadat hij op dezelfde provinciale weg 207 kilometer per uur had gereden.

april 20, 2018

Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef.

De scooterrijder reed over het fietspad in de richting van de Reina Prinsen Geerlingsdreef, toen hij ter hoogte van Markenburg werd aangetikt door een personenwagen die het fietspad wilde kruisen. De man raakte hierdoor ook nog een verkeersbord en kwam hard ten val.

Het slachtoffer is na de nodige zorg ter plaatse, overgebracht naar het ziekenhuis.
 

april 20, 2018

Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.
Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofdweg met de op- en afritten van de Weg om de Noord. Op deze kruising kwamen twee personenwagens met elkaar in botsing.

Twee personen raakten gewond. Eén persoon moest worden overgebracht naar het ziekenhuis; bij de ander volstond behandeling ter plaatse.

Beide voertuigen zijn weggesleept door de bergingsdienst.
Een deel van de Hoofdweg was tijdelijk afgesloten.
 

april 16, 2018

Zaterdagmiddag heeft in een woning aan de Wilsonstraat in Hoofddorp brand gewoed op de eerste etage.......

Zaterdagmiddag heeft in een woning aan de Wilsonstraat in Hoofddorp brand gewoed op de eerste etage.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd met een overdruk ventilator.

De bewoonster van de woning is in de ambulance behandeld omdat ze rook had ingeademd.

De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. De naastgelegen woningen zijn voor de zekerheid gecontroleerd op eventuele schade.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand, die nabij de CV-installatie ontstond.
 

april 13, 2018

De politie hield donderdag in Hoofddorp samen met de belastingdienst een verkeerscontrole met ANPR-camera’s op de Drie Merenweg......

De politie hield donderdag in Hoofddorp samen met de belastingdienst een verkeerscontrole met ANPR-camera’s op de Drie Merenweg.

ANPR-camera’s scannen kentekens van auto’s en vergelijken die met een referentiebestand, waarin personen staan met bijvoorbeeld belastingschulden en openstaande boetes.

Gescande auto’s met een zogenaamde ‘hit’ in het referentiebestand werden door motoragenten uit het verkeer gehaald, en naar het nabijgelegen terrein aan de Paviljoenlaan geleid.

april 9, 2018

De traumaheli landde zondag op een speelveld tussen de Lemenburg en de Hazenburglaan in Hoofddorp met aan boord het mobiel medisch team, dat was opgeroepen om assistentie te verlenen bij een medische noodsituatie......

De traumaheli landde zondag op een speelveld tussen de Lemenburg en de Hazenburglaan in Hoofddorp met aan boord het mobiel medisch team, dat was opgeroepen om assistentie te verlenen bij een medische noodsituatie.

De persoon waar de hulpverlening voor opgeroepen was, is met spoed en onder begeleiding van marechaussee en de politie overgebracht naar het ziekenhuis.

De arts van het traumateam is met de ambulance meegereden. De landing en de acties van de hulpdiensten trokken veel bekijks.