MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Jaap & Max On Air | 00:00 - 02:00
Share |

Content about Aalsmeer

oktober 9, 2018

Dinsdagochtend heeft er op de kruising N201-Legmeerdijk in de buurt van Aalsmeer een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s......

Dinsdagochtend heeft er op de kruising N201-Legmeerdijk in de buurt van Aalsmeer een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Na de botsing zat een van de bestuurders met zijn voet bekneld. Met behulp van de brandweer is hij snel bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Ook de andere bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Door een sporenonderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse van politie en berging was de rijbaan richting de Waterwolftunnel enige tijd geblokkeerd.

augustus 30, 2018

Zaterdagavond 1 september van acht uur tot half twaalf zal de weg langs de Ringvaart in Rijsenhout alleen in zuidelijke richting open zijn voor het verkeer.........

Zaterdagavond 1 september van acht uur tot half twaalf zal de weg langs de Ringvaart in Rijsenhout alleen in zuidelijke richting open zijn voor het verkeer. Die avond vindt in Aalsmeer “Vuur en Licht op het water” plaats, een feest dat één keer per jaar wordt gehouden. Een paar honderd fraai verlichte boten zullen de Westeinderplassen en de Ringvaart verlichten en daarbij ook langs Rijsenhout komen. Ten behoeve van de toeschouwers is daarom de weg gedeeltelijk afgesloten.

augustus 13, 2018

De N231 tussen Aalsmeer en Schiphol-Oost was maandagochtend enige tijd versperd door een storing aan de Bosrandbrug......

De N231 tussen Aalsmeer en Schiphol-Oost was maandagochtend enige tijd versperd door een storing aan de Bosrandbrug.

Inmiddels is de storing verholpen.

De brug kon door de storing niet dicht, waardoor het verkeer moest omrijden.

De oorzaak van de storing is nog niet duidelijk.

Een aantal dagen daarvoor kampte de brug ook al met een storing.

Bron: Haarlems Dagblad
 

juni 12, 2018

Aankomend weekend, zaterdag 16 en zondag 17 juni, is de vijfde editie van Aalsmeer Flower Festival.......

Aankomend weekend, zaterdag 16 en zondag 17 juni, is de vijfde editie van Aalsmeer Flower Festival.

De festivallocaties Bloemenlust/The Beach en de Historische Tuin staan twee dagen lang in het teken van bloemen en cultuur.

Op beide locaties is veel te zien, maar de handen kunnen ook uit de mouwen worden gestoken.

Zo zijn er in Bloemenlust diverse bloemrijke workshops en vinden er op de Historische Tuin publieksveilingen plaats.

Een speciaal onderdeel zijn de wedstrijden tussen arrangeurs, zogenaamde Hana Ike Battles.

maart 24, 2018

24 MAART 2018 – Even na 8 uur heeft Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer, het startschot gegeven voor de Spinning Marathon in Studio Aalsmeer voor Let’s Make Memories. Dit zijn de eerste spinners!!
Meer info: www.letsmakememories.nu
 

24 MAART 2018 – Even na 8 uur heeft Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer, het startschot gegeven voor de Spinning Marathon in Studio Aalsmeer voor Let’s Make Memories.

Dit zijn de eerste spinners!!

Meer info: www.letsmakememories.nu
 

maart 24, 2018

24 MAART 2018 – Even na 8 uur heeft Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer, het startschot gegeven voor de Spinning Marathon in Studio Aalsmeer voor Let’s Make Memories. Meer info: www.letsmakememories.nu
 

24 MAART 2018 – Even na 8 uur heeft Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer, het startschot gegeven voor de Spinning Marathon in Studio Aalsmeer voor Let’s Make Memories.

Meer info: www.letsmakememories.nu
 

maart 24, 2018

24 MAART 2018 – Voor de deur van Studio Aalsmeer staat “De Bellenblaasman”. Wil jij een reuzenbel blazen? Je bent van harte welkom!! Meer info: www.letsmakememories.nu
 

24 MAART 2018 – Voor de deur van Studio Aalsmeer staat “De Bellenblaasman”.

Wil jij een reuzenbel blazen?

Je bent van harte welkom!!

Meer info: www.letsmakememories.nu
 

maart 24, 2018

24 MAART 2018 – Vanmorgen om 9 uur waren Kevin van Leeuwen en Kaylee Heemskerk als “Klusteam” aan het werk bij Dierenspeciaalzaak Hoofddorp aan het Skagerrak. Meer info: www.letsmakememories.nu
 

24 MAART 2018 – Vanmorgen om 9 uur waren Kevin van Leeuwen en Kaylee Heemskerk als “Klusteam” aan het werk bij Dierenspeciaalzaak Hoofddorp aan het Skagerrak.

Meer info: www.letsmakememories.nu
 

maart 24, 2018

24 MAART 2018 – Tijdens de live-uitzending van “Living Memories” vanuit de studio van Radio Aalsmeer, heeft journaliste/schrijfster Roos Schlikker aangekondigd dat zij ambassadeur wordt van de Stichting Living Memories.

24 MAART 2018 – Tijdens de live-uitzending van “Living Memories” vanuit de studio van Radio Aalsmeer, heeft journaliste/schrijfster Roos Schlikker aangekondigd dat zij ambassadeur wordt van de Stichting Living Memories.

Meer info: www.letsmakememories.nu
 

maart 16, 2018

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, het RIVM, is een groot onderzoek gestart naar de gezondheid van kinderen die rondom Schiphol wonen.....

BADHOEVEDORP/AALSMEER - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, het RIVM, is een groot onderzoek gestart naar de gezondheid van kinderen die rondom Schiphol wonen. Met blaastesten en metingen wil het RIVM de mogelijke gezondheidsschade in beeld brengen.

Het is voor het eerst dat er op grote schaal onderzoek wordt gedaan naar de gevolgen van ultrafijn stof op de gezondheid van omwonenden van Schiphol.

januari 19, 2018

Jongeren die (mede)verantwoordelijk zijn voor de zorg voor een ziek familielid hebben behoefte aan meer ondersteuning.....

HOOFDDORP - Jongeren die (mede)verantwoordelijk zijn voor de zorg voor een ziek familielid hebben behoefte aan meer ondersteuning. Dit blijkt uit een onderzoek van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn.
De resultaten zijn afgelopen dinsdag gepresenteerd tijdens het Slotsymposium Jong & Zorgend in Hoofddorp.

Voor het onderzoek werden 70 jonge mantelzorgers ondervraagd.
Jonge mantelzorgers zouden baat hebben bij coaching en contact met lotgenoten, zo blijkt uit het onderzoek.

augustus 17, 2017

Gisteravond is zanger Jan Leliveld overleden. Op 8 augustus maakte hij via zijn facebookpagina bekend dat hij ongeneeslijk ziek was.......

Gisteravond is zanger Jan Leliveld overleden. Op 8 augustus maakte hij via zijn facebookpagina bekend dat hij ongeneeslijk ziek was: “Na enkele weken van heel veel pijn, heb ik twee weken geleden te horen gekregen dat ik kanker heb met uitzaaiingen op meerdere plekken. Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden… Ik voel me elke dag steeds zwakker worden.”

december 6, 2015

Zaterdag 12 december is de honderdste geboortedag van Frank Sinatra. Dit wordt een dag later in het Crown Theater in Aalsmeer herdacht met een swingende hommage door Philip Paar en Deborah J. Carter…….

Zaterdag 12 december is de honderdste geboortedag van Frank Sinatra. Dit wordt een dag later in het Crown Theater in Aalsmeer herdacht met een swingende hommage door Philip Paar en Deborah Carter.

Deze “Philip Paar Sinatra Special” begint op 13 december om half 4 ’s middags.

Veel grote successen van “The Voice” zullen worden gezongen door Philip Paar en speciale gast, de Amerikaanse zangeres Deborah J. Carter.

mei 19, 2015

Vanavond wordt een laboratoriumvliegtuig van Schiphol-Oost naar Aalsmeer vervoerd. De vleugel bestaat uit één stuk hetgeen dit transport uniek maakt......

SCHIPHOL – Vanavond wordt een laboratoriumvliegtuig van Schiphol-Oost naar Aalsmeer vervoerd.

De vleugel van het vliegtuig bestaat uit één stuk hetgeen dit transport uniek maakt.

De route loopt van Hangar 3 aan de Thermiekstraat op Schiphol naar de Anthony Fokkerweg in Aalsmeer.

Het toestel zal de N196 oprijden tot aan het Shell benzinestation ter hoogte van het Crown Business Centre.

oktober 23, 2013

Stichting MeerHistorie en het Historisch Genootschap Rijsenhout-Burgerveen leveren een bijdrage aan de Dag van de Aalsmeerse Geschiedenis. Op 9 november wordt er teruggeblikt. Dat gebeurt op de Historische Tuin bij het Praamplein.....

AALSMEER - Stichting MeerHistorie en het Historisch Genootschap Rijsenhout-Burgerveen leveren een bijdrage aan de Dag van de Aalsmeerse Geschiedenis. Op 9 november wordt er teruggeblikt. Dat gebeurt op de Historische Tuin bij het Praamplein. Vooral de historische relatie met omliggende gemeenten staat tijdens de dag centraal. Er zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur presentaties en informatiestands van historische verenigingen uit de buurt te bezoeken. Ook wordt er een veiling gehouden. 

mei 21, 2013

Problemen op de N231. Op de Legmeerdijk ter hoogte van de Bachlaan in Aalsmeer zijn dinsdag tijdens de ochtendspits twee vrachtwagens op elkaar gebotst, stelt 112 Meerlanden.nl.....

AALSMEER - Problemen op de N231. Op de Legmeerdijk ter hoogte van de Bachlaan in Aalsmeer zijn dinsdag tijdens de ochtendspits twee vrachtwagens op elkaar gebotst, stelt 112 Meerlanden.nl

Volgens de website met calamiteitennieuws raakte de chauffeur van de achterste vrachtwagen door deze kop-staart aanrijding gewond.

Er is nog niets bekend over de toedracht van het ongeluk. De politie heeft de N231 tussen het centrum van Aalsmeer en Kudelstaart enige tijd moeten afsluiten om de situatie lokaal te onderzoeken.