MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Belastingdienst

augustus 10, 2017

De Koninklijke Marechaussee en de Belastingdienst hebben woensdag bij een grote verkeerscontrole bij Schiphol tientallen automobilisten gecontroleerd.....

SCHIPHOL - De Koninklijke Marechaussee en de Belastingdienst hebben woensdag bij een grote verkeerscontrole bij de luchthaven tientallen automobilisten gecontroleerd.

Bij de controle werden bekeuringen uitgedeeld voor onder meer het ontbreken van de kentekenplaat, het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs en het niet kunnen tonen van rij- en/of kentekenbewijs. Daarnaast nam de Belastingdienst 18 voertuigen in beslag en werden meerdere openstaande vorderingen geïnd.
Van één bestuurder werd het rijbewijs ingenomen.

mei 31, 2017

De Belastingdienst heeft beslag laten leggen op de twee-onder-één-kapwoning met garage van Patricia Paay...........

LIJNDEN - De Belastingdienst heeft beslag laten leggen op de twee-onder-één-kapwoning met garage van Patricia Paay. De maatregel is genomen omdat Paay de afgelopen jaren verschillende belastingen niet betaald zou hebben. Het huis waar beslag op is gelegd stond nog geen dag te koop. De vraagprijs staat op 475.000 euro. La Paay noemt de actie van de Belastingdienst "raar" en zegt het huis in de verkoop te hebben om een schuld te kunnen betalen. Volgens haar wordt alles veroorzaakt door een slechte boekhouder.

Bron: Algemeen Dagblad

maart 19, 2015

De belastingdienst heeft dinsdagmiddag beslag gelegd op 19 voertuigen.......

BADHOEVEDORP - De belastingdienst heeft dinsdagmiddag bij een controle in Badhoevedorp beslag gelegd op 19 voertuigen.
Ook werd ongeveer € 25.000 aan openstaande betalingen geïnd.
De verkeersveiligheidcontrole met medewerking van politie, belastingdienst en douane was speciaal gericht op transportvervoer.
Een camera scande kentekens van voorbijrijdende voertuigen om te checken of de aangehouden personen bekend staan bij de eerder genoemde diensten.

augustus 23, 2014

In gemeente Haarlemmermeer wonen zo'n 41 windhappers. Dat zijn mensen die zeggen amper geld te verdienen maar wel een luxe leven leiden. Uit onderzoek van de Belastingdienst blijkt dat in heel Nederland zo’n 1.000 windhappers leven..... 

In gemeente Haarlemmermeer wonen zo'n 41 windhappers. Dat zijn mensen die zeggen amper geld te verdienen maar wel een luxe leven leiden.

Uit onderzoek van de Belastingdienst blijkt dat in heel Nederland zo’n 1.000 windhappers leven. Dit wordt ontdekt door data te koppelen, bijvoorbeeld het inkomen aan het type auto.

De groep wordt echter nauwelijks aangepakt. Volgens Abvakabo FNV zou de Belastingdienst "te weinig handen vrijmaken voor de opsporing van windhappers".

mei 3, 2013

Vanaf 13 mei moet er een afspraak gemaakt worden om de balie van het belastingkantoor in Hoofddorp te bezoeken....

HOOFDDORP - Vanaf 13 mei moet er een afspraak gemaakt worden om de balie van het belastingkantoor in Hoofddorp te bezoeken. Dat kan via het gratis nummer van de BelastingTelefoon: 0800-0543. Over het algemeen kunnen de medewerkers van de BelastingTelefoon de vraag al direct beantwoorden en is doorverwijzen naar het kantoor niet meer nodig. Door op afspraak te werken hoeven klanten niet meer te wachten en kan er beter worden geholpen.