MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

februari 18, 2018

Vanwege een grote brand in een beddenzaak aan Jan van Gentstraat in Badhoevedorp zijn vannacht enkele woningen ontruimd......

BADHOEVEDORP - Vanwege een grote brand in een beddenzaak aan Jan van Gentstraat in Badhoevedorp zijn vannacht enkele woningen ontruimd.

Om hoe veel huizen het precies gaat, is niet duidelijk. Het gaat om de woningen boven en naast de beddenzaak. Zo'n twintig bewoners zijn opgevangen in een nabijgelegen hotel, meldt de Veiligheidsregio Kennemerland.

De brandweer vraagt omwonenden ramen en deuren gesloten te houden. Wie gebruik maakt van een mechanische ventilatie, moet deze uitzetten.

februari 16, 2018

Donderdagavond was er een ongeval op de Drie Merenweg. Op de kruising in Vijfhuizen met de Vijfhuizerweg en Stelling kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.......

Donderdagavond was er een ongeval op de Drie Merenweg. Op de kruising in Vijfhuizen met de Vijfhuizerweg en Stelling kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.

Hulpverleners schoten te hulp en de ambulancedienst heeft meerdere personen onderzocht maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De N205 was is een tijdje geheel afgesloten richting Hoofddorp. De schade aan de auto’s was dusdanig dat de voertuigen door de bergingsdienst moesten worden afgevoerd.
 

februari 15, 2018

Woensdagochtend is een scholier gewond geraakt bij een ongeval op de Paxlaan........

HOOFDDORP – Woensdagochtend is een scholier gewond geraakt bij een ongeval op de Paxlaan. Op het kruispunt met de Schweitzerstraat werd de fietser door een automobilist over het hoofd gezien door de laagstaande zon. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Klasgenoten van de scholier hebben de fiets meegenomen.

februari 10, 2018

Op vrijdagochtend is een automobiliste met haar auto enkele malen over de kop geslagen. Dit gebeurde op de Drie Merenweg tussen de Bennebroekerweg en de afslag Hoofddorp in de richting van Haarlem......

Op vrijdagochtend is een automobiliste met haar auto enkele malen over de kop geslagen. Dit gebeurde op de Drie Merenweg tussen de Bennebroekerweg en de afslag Hoofddorp in de richting van Haarlem.

Bij het ongeval was ook een andere personenauto betrokken. De bestuurster van de eerste auto is door de brandweer uit haar wagen geholpen en na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bijzonder is nog dat de wagen van het slachtoffer een week oud was en had iets meer dan 500 km op de teller.

februari 8, 2018

Bij een ernstig ongeval op de N205 bij Hoofdddorp zijn woensdagmiddag vier personen gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ernstig ongeval op de N205 zijn woensdagmiddag vier personen gewond geraakt.
De brandweer heeft één persoon uit een voertuig moeten bevrijden.

Door nog onbekende oorzaak kwamen ter hoogte van de Big Spotters Hill drie personenwagens en een bakwagen met elkaar in botsing.
Meerdere brandweervoertuigen, vijf ambulances, de traumahelikopter, meerdere politievoertuigen en weginspecteurs van de Provincie kwamen hulp bieden.

februari 2, 2018

Een vrachtwagen is vrijdagochtend tegen het Ringvaartaquaduct over de A4 gebotst. Het heeft ook een andere vrachtwagen geraakt......

Een vrachtwagen is vrijdagochtend tegen het Ringvaartaquaduct over de A4 gebotst. Het heeft ook een andere vrachtwagen geraakt.

De chauffeur van de eerste vrachtauto is bekneld geraakt in het zwaar beschadigde voertuig.

Brandweer, ambulance, de traumahelikopter en politie werden opgeroepen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

De A4 richting Den Haag is vrijdag langdurig afgesloten geweest.
 

januari 30, 2018

In Cruquius zijn op zaterdagochtend een auto en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Kruisweg met de Spieringweg.....

In Cruquius zijn op zaterdagochtend een auto en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Kruisweg met de Spieringweg.

Hoewel er sprake was van een flinke ravage en forse blikschade bij beide voortuigen, hoefde geen van de inzittenden met de ambulance mee.

Door het ongeval en de opruimwerkzaamheden waren in beide richtingen rijstroken van de N201 afgesloten.
 

januari 29, 2018

Bij Vijfhuizen op de Drie Merenweg kwam zaterdagochtend een personenauto op zijn kop in het water van de naastgelegen sloot terecht.......

Bij Vijfhuizen op de Drie Merenweg kwam zaterdagochtend een personenauto op zijn kop in het water van de naastgelegen sloot terecht.

Hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder een traumahelikopter, maar die hoefde niet te landen.

De vier inzittenden zijn met letsel naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de buitenlandse auto van de weg raakte was onduidelijk.

Door het ongeval was één rijstrook op de N205 afgesloten. De bergingsdienst heeft wagen uit de sloot gehaald en afgevoerd.
 

januari 29, 2018

Zaterdagavond zag een automobilist op de Raasdorperweg in Lijnden een bocht over het hoofd. De auto kwam in de zachte berm van de greppel terecht en dreigde om te vallen en in de sloot te glijden........

Zaterdagavond zag een automobilist op de Raasdorperweg in Lijnden een bocht over het hoofd. De auto kwam in de zachte berm van de greppel terecht en dreigde om te vallen en in de sloot te glijden.

De brandweer heeft de auto aan een boom en aan de brandweerwagen vastgemaakt, waarna de passagiers veilig konden uitstappen.

De bergingsdienst werd opgeroepen om de auto weer op de weg te zetten.
 

januari 27, 2018

De angst zit er goed in, nadat in 17 dagen tijd drie auto’s en een voordeur in de Etta Palmstraat in Hoofddorp in brand werden gestoken.....

De angst zit er goed in, nadat in 17 dagen tijd drie auto’s en een voordeur in de Etta Palmstraat in Hoofddorp in brand werden gestoken.
De gemeente is eigenaar van het opvangcomplex voor statushouders en spoedzoekers met kinderen.

De brandstichtingen richten zich volgens het Haarlems Dagblad op één vrouw, maar veroorzaakt onrust bij zo’n 100 bewoners.
Volgens bewoners moeten de veiligheidsmaatregelen in de woningen en in de gemeenschappelijke voorzieningen onder de loep worden genomen.

januari 26, 2018

In een woning aan de Meeuwenstraat in Hoofddorp is op donderdag 25 januari een brandblusser leeggespoten door de brievenbus.....

In een woning aan de Meeuwenstraat in Hoofddorp is op donderdag 25 januari een brandblusser leeggespoten door de brievenbus.

De bewoners, een ouder stel, zijn flink geschrokken en omdat ze onwel geworden zijn was controle in het ziekenhuis nodig.

NH Nieuws meldt dat een getuige heeft aangegeven dat de aanleiding een burenconflict zou zijn.

De brandweer kwam in actie, omdat in eerste instantie brand werd vermoed, maar blussen bleek niet nodig. De woning heeft behoorlijke schade opgelopen.
 

januari 26, 2018

Op de Taurusavenue in Hoofddorp is donderdagochtend een auto uit de bocht gevlogen.....

HOOFDDORP - Op de Taurusavenue is donderdagochtend een auto uit de bocht gevlogen. De wagen knakte nog een boom, om vervolgens vlak voor het water stil te staan.
De bestuurder kwam met de schrik vrij.

In de bewuste bocht gaan met grote regelmaat voertuigen de berm in.
Zo vlogen er afgelopen woensdag nog twee wagens uit de bocht en belandde er eerder deze maand ook al een auto in de berm.
 

januari 26, 2018

In de Etta Palmstraat in Hoofddorp hebben donderdagochtend twee auto’s in brand gestaan.....

HOOFDDORP - In de Etta Palmstraat hebben donderdagochtend twee auto’s in brand gestaan. Een van de twee voertuigen was een politiewagen, de andere een personenauto van een omwonende.
De brand werd rond 05.00 uur ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse en het vuur was snel onder controle.

januari 25, 2018

Op de N201 Hoofddorpdreef in Hoofddorp zijn donderdagochtend een R-net bus en een bestelwagen met elkaar in botsing gekomen.....

HOOFDDORP - Op de N201 Hoofddorpdreef zijn donderdagochtend een R-net bus en een bestelwagen met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde op de kruising met de busbaan, toen de lijnbus de weg overstak.

Eén van de inzittenden van de bestelwagen raakte bij de botsing gewond. In de bus bleef iedereen ongedeerd.

De bestelwagen is door de bergingsdienst afgevoerd, de lijnbus kon
nog naar de remise rijden.

januari 23, 2018

Een Boeing 747 van KLM, die op weg was naar Mexico City, is op maandagmiddag 22 januari vlak na het opstijgen teruggekeerd naar Schiphol vanwege een technisch mankement......

Een Boeing 747 van KLM, die op weg was naar Mexico City, is op maandagmiddag 22 januari vlak na het opstijgen teruggekeerd naar Schiphol vanwege een technisch mankement.

Het toestel loosde brandstof boven de Noordzee om een veilig landingsgewicht te krijgen. Later die middag landde het toestel inderdaad veilig op Schiphol.

De passagiers zijn op dezelfde dag met een ander KLM-toestel alsnog naar Mexico City vertrokken.
 

januari 23, 2018

Op de snelweg A4 richting Den Haag heeft een kraanwagen op maandagmiddag voor flinke schade gezorgd aan meerdere auto’s......

Op de snelweg A4 richting Den Haag heeft een kraanwagen op maandagmiddag voor flinke schade gezorgd aan meerdere auto’s.

Een keg die losgeraakt was van de wagen zorgde voor een lekke band bij de kraanwagen zelf maar ook lekke banden bij bij drie personenauto’s en een vrachtwagen.

Een vierde auto kreeg de keg door het carter waardoor motorolie op de weg kwam.

Rijkswaterstaat heeft met een zogenaamde zoabcleaner de olie opgeruimd.

januari 22, 2018

Afgelopen zondagmiddag is een motorrijder op de N201 ten val gekomen nadat hij door een automobilist omver werd gereden.......

Afgelopen zondagmiddag is een motorrijder op de N201 ten val gekomen nadat hij door een automobilist omver werd gereden.

Beiden kwamen vanaf de A4 en reden de N201 in de richting van Hoofddorp op. Tijdens het opdraaien van de N201 wisselde de automobilist van rijstrook en zag vervolgens de motorrijder over het hoofd.

De motorrijder werd door een gealarmeerde ambulance nagekeken maar mocht na controle zijn weg op een andere manier vervolgen.

De motor is opgehaald door de sleepdienst.
 

januari 19, 2018

In de Etta Palmstraat in Hoofddorp is in de nacht van donderdag op vrijdag brandgesticht......

In de Etta Palmstraat in Hoofddorp is in de nacht van donderdag op vrijdag brandgesticht.

Rond 3 uur werd de bewoonster van een woning wakker van een klap tegen de voordeur. Ze zag vuur bij de voordeur. Agenten blusten het vuur met een brandblusser. De bewoners verlieten het huis via de achterzijde.

De politie vermoedt brandstichting en start een forensisch onderzoek. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0 900 - 88 44
 

januari 19, 2018

Een vlucht van United Airlines op weg naar vliegveld Newark bij New York is vanmiddag rond 15.15 uur teruggekeerd op Schiphol omdat vijftien mensen onwel werden vanwege zuurstofgebrek......

SCHIPHOL - Een vlucht van United Airlines op weg naar vliegveld Newark bij New York is vanmiddag rond 15.15 uur teruggekeerd op Schiphol vanwege een incident.

Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Kennemerland zijn er vijftien mensen onwel geworden vanwege zuurstofgebrek.

Ook was er volgens de woordvoerder sprake van oververhitting in het landingsgestel, maar dat zou zover bekend niks met het zuurstofgebrek te maken hebben.

Het zou inmiddels weer goed gaan met de onwel geworden passagiers. Zij zijn op de luchthaven opgevangen.

januari 19, 2018

De westerstorm op donderdag 18 januari heeft ook in Haarlemmermeer voor ongelukken, schade en ongemakken gezorgd.......

De westerstorm op donderdag 18 januari heeft ook in Haarlemmermeer voor ongelukken, schade en ongemakken gezorgd.

In Abbenes belandde een kleine vrachtwagen op de waterkant van de Hoofdvaart. Ook op de A5, en op de A9 bij Badhoevedorp werden vrachtwagens omvergeblazen.

Schiphol sloot een deel van de vertrekhal af wegens stormschade en honderden vluchten werden geannuleerd.

Op de A44 bij Buitenkaag - net buiten Haarlemmermeer - waaide een boom om die op een passerende auto viel. De beknelde bestuurder werd door de brandweer bevrijd.

januari 17, 2018

Bij een ongeval op de A4 bij de afrit van de N207 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt.......

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de A4 bij de afrit van de N207 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Een personenwagen klapte achterop een stilstaande wagen en raakte hierbij ook nog een andere wagen. De bestuurder had niet door dat er een file was ontstaan. De chauffeur van de stilstaande wagen moest door de brandweer uit de wagen geknipt worden. Twee wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

januari 16, 2018

Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de  Taurusavenue. Hij werd aangereden op de kruising met de Rijnlanderweg door een bestelwagen die tegen het verkeer in vanaf de Taurusavenue kwam.......

Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Taurusavenue. Hij werd aangereden op de kruising met de Rijnlanderweg door een bestelwagen die tegen het verkeer in vanaf de Taurusavenue kwam.

De scooterrijder kwam hard ten val en raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestelwagen en de splinternieuwe scooter moesten door de bergingsdienst worden afgevoerd.

Door het ongeval was de Taurusavenue geruime tijd afgesloten en moest het verkeer omrijden.

januari 16, 2018

Tot twee keer toe is maandagmiddag een auto op de Hoofddorpdreef – de N201 – uit de bocht gevlogen. Eerst ramde een automobiliste daarbij een lichtmast om vlak voor het water in de berm tot stilstand te komen.......

Tot twee keer toe is maandagmiddag een auto op de Hoofddorpdreef – de N201 – uit de bocht gevlogen. Eerst ramde een automobiliste daarbij een lichtmast om vlak voor het water in de berm tot stilstand te komen.

De bestuurster raakte hierbij niet gewond. Later op de dag was het weer raak. Dat voertuig, met twee inzittenden, kwam pal boven het naastgelegen water tot stilstand.

januari 15, 2018

Zondagavond rond 8 uur raakte een auto op de A5 ter hoogte van Boesingheliede door onbekende reden in een slip en kwam achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand......

Zondagavond rond 8 uur raakte een auto op de A5 ter hoogte van Boesingheliede door onbekende reden in een slip en kwam achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand.

Daarbij is één van de inzittenden gewond geraakt. Deze is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval was de afrit naar de A5 richting Hoofddorp tijdelijk gesloten.

Een bergingsbedrijf is ingezet om de zwaar beschadigde auto af te voeren.