MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Jaap & Max On Air | 00:00 - 02:00
Share |

Content about Mariette Sedee

oktober 10, 2018

Donderdag 11 oktober presenteert het CDA Haarlemmermeer haar verkiezingsprogramma aan de pers.......

Donderdag 11 oktober presenteert het CDA Haarlemmermeer haar verkiezingsprogramma aan de pers. De bijeenkomst duurt van half vier tot half vijf en vindt plaats in restaurant Den Burgh aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. Het programma wordt gepresenteerd en toegelicht door Mariette Sedee, fractievoorzitster en lijsttrekster bij de komende verkiezingen van 21 november.

november 16, 2017

De leden van het CDA Haarlemmermeer en Haarlemmerliede Spaarnwoude hebben Mariette Sedee unaniem gekozen als lijsttrekker voor de verkiezingen in november 2018.....

HOOFDDORP - De leden van het CDA Haarlemmermeer en Haarlemmerliede Spaarnwoude hebben Mariette Sedee unaniem gekozen als lijsttrekker voor de verkiezingen in november 2018.

Sedee is momenteel fractievoorzitter in Haarlemmermeer.

Volgens voorzitter Kees Bakker van de gezamenlijke afdeling is heel bewust de lijsttrekker nu al benoemd. Op 1 januari 2019 fuseren de gemeenten Haarlemmermeer en Haarlemmerliede tot een nieuwe gemeente, wat betekent dat er het komende jaar voor het CDA veel werk te doen is.

oktober 1, 2016

Volgens CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee is haar partij helemaal klaar met de ontwikkeling van Park21 in de gemeente Haarlemmermeer.....

HOOFDDORP – Volgens CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee is haar partij helemaal klaar met de ontwikkeling van Park21 in de gemeente Haarlemmermeer.

Verder vroeg Sedee bij de raadsvergadering om een overzicht van wat het de geplande kosten voor dit project zijn.
Wethouder Tom Horn zei verbaasd te zijn over dit negatieve standpunt van het CDA.

Later liet Horn zich echter per abuis ontvallen dat de gemeente zo’n 60 miljoen wil uitrekken voor de realisatie van Park21.

augustus 31, 2016

Volgens B en W heeft De Meerlanden in Rijsenhout vorig jaar in totaal 55.000 ton groente-, fruit- en tuinafval verwerkt......

HOOFDDORP – Volgens B en W heeft De Meerlanden in Rijsenhout vorig jaar in totaal 55.000 ton groente-, fruit- en tuinafval verwerkt.

Dit gft-afval bleek goed voor 2,4 miljoen kubieke meter groengas, 3,1 miljoen kilowatt energie en 20.000 ton compost.

Voor Haarlemmermeer heeft De Meerlanden circa 14.000 ton gft verwerkt, wat 835.000 kuub groengas en meer dan 1 miljoen kWh energie in de vorm van warmte opleverde.

Ook meldde het college dat de helft van het maaisel uit de wegbermen nu gebruikt wordt om compost van te maken.

augustus 25, 2016

CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee vraagt zich af hoe het staat met de plannen en initiatieven van Haarlemmermeer op het gebied van duurzaamheid......

HOOFDDORP - CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee vraagt zich af hoe het staat met de plannen en initiatieven van Haarlemmermeer op het gebied van duurzaamheid.

Zo is zij o.a. nieuwsgierig naar de vorderingen bij het duurzaam en circulair inkopen door de gemeente en de duurzame verwerking van snoeiafval. De gemeenteraad ondersteunt de duurzaamheidsambities van wethouder Nederstigt, maar heeft herhaaldelijk om concrete plannen gevraagd. De kritiek van raadsleden is dat de wethouder volop suggesties van de gemeenteraad overneemt, maar zelf te weinig met concrete plannen komt.

januari 20, 2016

CDA’ers Mariëtte Sedee en Erik van der Peet hebben B en W gevraagd om maatregelen te treffen voor twee onveilige fietsplekken in Nieuw-Vennep..... 

NIEUW-VENNEP – CDA’ers Mariëtte Sedee en Erik van der Peet hebben B en W gevraagd om maatregelen te treffen voor twee onveilige fietsplekken in Nieuw-Vennep.

Het gaat volgens de raadsleden om fietsers die in de wijk Getsewoud van de Vivaldisingel naar het winkelcentrum rijden en daarbij het autoverkeer moeten kruisen.

Ook de oversteek van het fietspad langs de Venneperweg tussen de IJweg en de Operaweg is volgens de CDA’ers onduidelijk en daarom onveilig voor fietsers.

Bron: Haarlems Dagblad
 

december 9, 2015

Vanwege het ontbreken van verwijsborden is het nieuwe honkbalcomplex van de Pioniers in Hoofddorp lastig te vinden..... 

HOOFDDORP – Vanwege het ontbreken van verwijsborden is het nieuwe honkbalcomplex van de Pioniers in Hoofddorp lastig te vinden.

Zelfs op de rotonde voor de deur van het complex staat er geen verwijsbord.

Met het Europees kampioenschap van volgend jaar in zicht vragen de CDA-raadsleden Mariëtte Sedee en Erik van der Peet aan het college van B en W wat zij hieraan gaan doen.

Volgens de raadsleden zorgt het vinden van het honkbalcomplex helemaal in het donker voor grote problemen en is ook de verkeersveiligheid hiermee niet gediend.

januari 23, 2015

CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee is uitgeroepen tot politicus van 2014. Zij is verkozen uit een groep van 15 andere namen en krijgt donderdag 29 januari daarom de Peter van Groenigen-bokaal uitgereikt ......

HOOFDDORP - CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee is uitgeroepen tot politicus van 2014. Zij is verkozen uit een groep van 15 andere namen en krijgt donderdag 29 januari daarom de Peter van Groenigen-bokaal uitgereikt . De titel ’Politicus van het jaar 2014’ wordt door de politieke verslaggevers van de gemeente Haarlemmermeer toegekend. De verslaggevers vinden dat Sedee sinds de raadsverkiezingen van maart 2014 de oppositie in de gemeenteraad een goed gezicht geeft. De bokaal is vernoemd naar het in 2014 overleden HAP-raadslid Peter van Groenigen.

juli 4, 2014

In antwoord op vragen van CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee aan B en W Haarlemmermeer, deelde B en W haar mede dat mantelzorgers, in geval van ongevallen en verlies van persoonlijke eigendommen...

HOOFDDORP – In antwoord op vragen van CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee aan B en W Haarlemmermeer, deelde B en W haar mede dat mantelzorgers, in geval van ongevallen en verlies van persoonlijke eigendommen, meeliften op de reeds bestaande VGN verzekeringspolis voor vrijwilligers.

april 25, 2014

Mariette Sedee is de nieuwe fractievoorzitter van het CDA Haarlemmermeer....

HOOFDDORP – Mariette Sedee is de nieuwe fractievoorzitter van het CDA Haarlemmermeer.
De fractie acht haar de persoon om de partij door de komende oppositieperiode te leiden.
Arie Noomen, die tot dinsdag de fractie leidde, wordt vice-fractievoorzitter.
Steffe Bak, lijsttrekker bij de laatste verkiezingen, wordt raadslid. Voordat Sedee vier jaar geleden raadslid werd, was ze bestuurslid van de Dorpsraad Nieuw-Vennep.
Ze woont nog steeds in het dorp en onderhoudt de contacten met deze en andere kernen in het zuidwesten van de polder.

maart 4, 2014

Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadio van 3 t/m 18 maart is iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag met Mariëtte Sedee van het CDA.......

Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadio van 3 t/m 18 maart is iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag met Mariëtte Sedee van het CDA.

In MeerMagazine Vragenuur kunnen luisteraars vragen stellen aan Haarlemmermeerse politici. Mail naar: studio@meerradio.nl

Iedere uitzending zal Wim Brik aan de aanwezige politicus deze vragen voorleggen en hem/haar interviewen over de verkiezingscampagne.

Vandaag met Mariëtte Sedee van het CDA.