MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Politie Haarlemmermeer

februari 13, 2018

Afgelopen woensdag vond er een ongeval plaats op de Driemerenweg bij Vijfhuizen. Na onderzoek van de politie blijkt nu dat een van de bestuurders bewust hard op de rem is gaan staan......

Afgelopen woensdag vond er een ongeval plaats op de Driemerenweg bij Vijfhuizen. Na onderzoek van de politie blijkt nu dat een van de bestuurders bewust hard op de rem is gaan staan.

Door deze remactie botsten drie auto’s op elkaar en moest een van de bestuurders onder begeleiding van motoren van de Koninklijke Marechaussee met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd worden.

De politie (0 900 88 44) is op zoek naar de bestuurder die de bewuste remactie op zijn geweten heeft.

februari 12, 2018

Twee inbrekers van zeventien en achttien jaar oud zijn vrijdagavond op heterdaad betrapt in een woning aan de Van den Berghlaan in Hoofddorp......

Twee inbrekers van zeventien en achttien jaar oud zijn vrijdagavond op heterdaad betrapt in een woning aan de Van den Berghlaan in Hoofddorp.

Rond kwart over 7 ’s avonds zagen agenten het duo lopen.

Naast dat ze donkere kleding aanhadden gedroegen ze zich volgens de agenten verdacht.

Daarop besloten de agenten de jongens te volgen.

Vervolgens troffen de agenten de twee in de woning aan waarop zij probeerden te vluchten. Echter voordat ze de voordeur bereikten werden ze al ingerekend.

februari 10, 2018

De rechtbank heeft de dader van een inbraak in een huis in de Alholm in Hoofddorp veroordeeld tot 7 maanden cel. De straf is conform de eis van het openbaar ministerie.....

De rechtbank heeft de dader van een inbraak in een huis in de Alholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm veroordeeld tot 7 maanden cel. De straf is conform de eis van het openbaar ministerie.

De inbraak werd gepleegd in augustus 2017 terwijl vader en zoon in het huis lagen te slapen.

De dader heeft volgens de rechtbank leugenachtige verklaringen afgelegd die niet overeenkwamen met het bewijsmateriaal.

De dader moet ook nog 111 dagen uitzitten vanwege voorwaardelijke straffen die hem eerder waren opgelegd.

Bron: Haarlems Dagblad
 

februari 8, 2018

Een 20-jarige man is dinsdagavond door het winkelend publiek aangehouden nadat hij een greep in de kassa had gedaan bij een supermarkt aan het Aalburgplein.............

HOOFDDORP - Een 20-jarige man is dinsdagavond door het winkelend publiek aangehouden nadat hij een greep in de kassa had gedaan bij een supermarkt aan het Aalburgplein. Omstanders zagen dat rond 20.00 uur gebeuren. Bij een eerste worsteling wist de man nog weg te komen, maar even later liet een andere klant hem struikelen. De man werd overmeesterd en later overgedragen aan de politie. Het gaat volgens de politie om een man zonder vaste verblijfplaats.

februari 6, 2018

Afgelopen zondagavond is er een 32-jarige man aangehouden door de politie in een bedrijfspand aan de San Franciscostraat in Lijnden.......

Afgelopen zondagavond is er een 32-jarige man aangehouden door de politie in een bedrijfspand aan de San Franciscostraat in Lijnden.

De politie kreeg een tip over stank rond het pand. Na extra onderzoek door agenten bleek dat er rond het pand extra warmte hing en waren de ramen zichtbaar afgeplakt.

Toen de politie uiteindelijk het pand wilde betreden, meldde de 32-jarige man zich die na inspectie van het pand, waarin zich ongeveer driehonderd hennepplanten bevonden, aangehouden werd.

Bron: Haarlems Dagblad.
 

februari 5, 2018

Afgelopen zaterdag hield de politie een automobilist staande die een wel heel bijzonder lading vervoerde.......

Afgelopen zaterdag hield de politie een automobilist staande die een wel heel bijzonder lading vervoerde.

De man had als verassing voor zijn vriendin zijn auto volgeladen met ballonnen.

Hierdoor had de automobilist geen goed zicht meer op de weg.

Na onderzoek van de politie bleek er nog een passagier in de auto te zitten.

Omdat de bestuurder te veel had gedronken, heeft hij een proces verbaal gekregen.
 

februari 5, 2018

Afgelopen zaterdag heeft de politie in Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp twee winkeldieven aangehouden die kleding hadden gestolen......

Afgelopen zaterdag heeft de politie in Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp twee winkeldieven aangehouden die kleding hadden gestolen.

Toen de dieven werden aangesproken op hun gedrag werd het winkelpersoneel mishandeld. Er werd onder meer geslagen en gebeten.

De dieven werden na tips van het winkelpersoneel na een korte achtervolging aangehouden en zijn overgebracht naar het cellencomplex in Haarlem.
 

januari 30, 2018

Maandagochtend 29 januari vond een bedreiging met een vuurwapen plaats bij een tankstation in Vijfhuizen......

Maandagochtend 29 januari vond een bedreiging met een vuurwapen plaats bij een tankstation in Vijfhuizen.

Dit is gebeurd naar aanleiding van een betalingsconflict tussen een medewerker en een klant. De verdachte is na de bedreiging van de medewerkers inderhaast weggereden.

Later vond de landelijke Eenheid van de politie de auto terug in Alkmaar. De verdachte is korte tijd later langs de A9 in Akersloot aangehouden.

januari 29, 2018

De politie van Haarlemmermeer waarschuwt hondenbezitters voor mogelijk giftige hondenkluiven in de omgeving van de Rondenburglaan in Hoofddorp......

De politie van Haarlemmermeer waarschuwt hondenbezitters voor mogelijk giftige hondenkluiven in de omgeving van de Rondenburglaan in Hoofddorp.

De kluiven zijn besmeurd met een “gele substantie die mogelijk giftig is voor dieren”, aldus de politie.

Hondenbezitters maken zich al langer zorgen over de kluiven op straat. Iemand schrijft op Facebook: “Mijn hond was vergiftigd door zo’n kluifje op 16 december. Ik had dik duizend euro aan dierenartskosten, maar gelukkig gaat het weer goed met hem.”

De politie heeft de zaak in onderzoek.

januari 23, 2018

In de nacht van zondag op maandag is een bestuurder in Zwanenburg betrapt met teveel alcohol in zijn bloed.......

In de nacht van zondag op maandag is een bestuurder in Zwanenburg betrapt met teveel alcohol in zijn bloed.

Rond 1 uur zagen agenten een auto voorbijrijden met een kapot achterlicht.

Nadat de bestuurder staande was gehouden bleek hij te veel alcohol op te hebben en geen geldig rijbewijs te kunnen overleggen.

Op het bureau bleek hij meer dan twee keer de maximale hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Omdat het niet de eerste keer was is de auto in beslag genomen.
 

januari 23, 2018

Rond middernacht van maandag op dinsdag is een 32-jarige inwoner van Zwanenburg bedreigd en bestolen van een product, dat hij op internet aangeboden had.......

Rond middernacht van maandag op dinsdag is een 32-jarige inwoner van Zwanenburg bedreigd en bestolen van een product, dat hij op internet aangeboden had.

Toen de man het product had overhandigd kreeg hij geen geld maar werd hij door twee ongeveer 20-jarige mannen bedreigd. De bedreigers gingen er in een kleine auto vandoor.

Beide verdachten zijn lichtgetint. Eén had kort donker haar en een fors postuur, de ander een ringbaardje en een slank postuur.

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0 900 – 88 44.

januari 18, 2018

De politie Haarlemmermeer zoekt via haar facebookaccount getuigen van een aanrijding.....

NIEUW-VENNEP - De politie Haarlemmermeer zoekt via haar facebookaccount getuigen van een aanrijding die plaats vond op dinsdag 16 januari 2018 rond half 8 ‘s avonds op de N207/N205 ofwel de Leimuiderweg bij Nieuw-Vennep.

De politie zoekt met name naar een bestuurder(ster) van een witte achtpersoonsauto, van het type mpv, die mogelijk getuige zou kunnen zijn. Deze auto reed op de N205, moest wachten bij het verkeerslicht en draaide rechtsaf de N207 op in de richting van Lisse/Hillegom.

januari 17, 2018

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg......

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg.

In die periode is de rijbaan op de Bennebroekerweg tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan afgesloten voor autoverkeer.

Van maandag 19 februari tot en met maandag 12 maart is het fietspad afgesloten op de Bennebroekerweg tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat.

In de week erna is het fietspad tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan dicht voor fietsverkeer
 

januari 13, 2018

Bij een kop-staartaanrijding vrijdagochtend op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Hoofddorp is één persoon gewond geraakt.....

Bij een kop-staartaanrijding vrijdagochtend op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Hoofddorp is één persoon gewond geraakt. De automobilist moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

De weg was enige tijd deels afgesloten voor verkeer. De beschadigde auto’s werden door de bergingsdienst afgevoerd.

Bron: Haarlems Dagblad
 

januari 12, 2018

De politie is op zoek naar de bestuurder van een snorfiets die op woensdagochtend op de IJweg in Nieuw-Vennep een fietser aanreed en ten val bracht. De snorfietser is na het ongeluk doorgereden.......

De politie is op zoek naar de bestuurder van een snorfiets die op woensdagochtend op de IJweg in Nieuw-Vennep een fietser aanreed en ten val bracht. De snorfietser is na het ongeluk doorgereden.

Tussen 9:00 uur en 9:15 uur wilde de fietser twee fietssters inhalen en werd daarbij geraakt door een passerende snorfiets.

Door de klap vloog de fietser over de kop en liep daarbij o.a. een hersenschudding en een snee in zijn wenkbrauw op.

De politie vraagt getuigen zich te melden.
Dat kan op telefoonnummer 0900-8844.
 

januari 9, 2018

De politie in Haarlemmermeer gaat, nu de scholen weer zijn begonnen, extra controleren op fietsverlichting....

De politie in Haarlemmermeer gaat, nu de scholen weer zijn begonnen, extra controleren op fietsverlichting.

Op Twitter laat agent Ton Wijsman weten, dat ouders straks niet moeten piepen als hun kind met een bekeuring van 55 euro plus administratiekosten thuiskomt.

Er is niet alleen genoeg gewaarschuwd, aldus de tweet.

Mensen zouden dan ook blij moeten zijn dat het kind weer veilig thuis is gekomen, terwijl die dus in deze donkere dagen zonder verlichting en in donkere kleding volstrekt onzichtbaar was.
 

januari 9, 2018

Voor de tweede keer in korte tijd is een scooterrijder hard onderuit gegaan langs de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Opnieuw is gladheid de oorzaak van het ongeval......

Voor de tweede keer in korte tijd is een scooterrijder hard onderuit gegaan langs de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Opnieuw is gladheid de oorzaak van het ongeval.

Een man reed maandagochtend rond half 5 in een fietstunneltje, toen hij ten val kwam.

Het water op het wegdek was door de lage temperatuur opgevroren, waardoor de weg spekglad werd.

De man liep vermoedelijk enkele botbreuken op en is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.
 

januari 3, 2018

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die maandagnacht 1 januari plaatsvond op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.....

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die maandagnacht 1 januari plaatsvond op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.

Omstreeks 2 uur werd een 35-jarige man uit Amstelveen bij een bushalte overvallen. Hij zei door twee mannen te zijn bedreigd, mogelijk met vuurwapen.

Hij moest onder andere zijn jas, portemonnee en GSM afgeven.

Volgens het slachtoffer ging het om negroïde mannen met een normaal postuur, een lengte van 1,75 en 1,90 meter en een leeftijd van ongeveer 20 jaar oud.

januari 2, 2018

Een politieachtervolging vanaf de N205 in Vijfhuizen is in de nieuwjaarsnacht geëindigd met een flink ongeval op de Ookmeerweg in Amsterdam met liefst 4 gewonden.....

Een politieachtervolging vanaf de N205 in Vijfhuizen is in de nieuwjaarsnacht geëindigd met een flink ongeval op de Ookmeerweg in Amsterdam met liefst 4 gewonden.

Op de N205 negeerde een taxi een stopteken van de politie en ging er met grote snelheid vandoor.

Via de A9 kwam de taxi op de Ookmeerweg in Osdorp terecht, waar hij tegen een zware pickup truck botste.

De drie inzittenden van de taxi raakten gewond, evenals de bestuurder van de pick-up truck. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.
 

januari 2, 2018

De eerste dag van het nieuwe jaar bracht een automobiliste in Nieuw-Vennep vooralsnog weinig voorspoed......

De eerste dag van het nieuwe jaar bracht een automobiliste in Nieuw-Vennep vooralsnog weinig voorspoed.

Rond 7 uur ’s avonds reed ze op de Westerdreef door nog onbekende oorzaak tegen een lichtmast.

De bestuurster is door achterliggers geholpen tot de hulpdiensten ter plaatse waren.

Door het ongeval was een gedeelte van de Westerdreef tijdelijk gestremd.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.
 

januari 2, 2018

Nieuwjaarsochtend is een aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een personenauto uitgebrand. De melding kwam rond 5 uur bij de brandweer binnen......

Nieuwjaarsochtend is een aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een personenauto uitgebrand. De melding kwam rond 5 uur bij de brandweer binnen.

Bij aankomst bleken zowel de voorkant als het interieur al volop te branden.

Aangezien er niet direct een technische oorzaak voor de brand kon worden aangewezen, houdt de politie rekening met brandstichting.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

december 29, 2017

Gisteravond hield de politie een 18-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Wilsonstraat in de wijk Pax.....

Gisteravond hield de politie een 18-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Wilsonstraat in de wijk Pax.

Een getuige had twee mannen bij een woning zien ‘rommelen’ met een koevoet. Er bleek geprobeerd te zijn een raam open te breken.

De inbrekers waren niet in de woning geweest en er was niets buit gemaakt.

Op basis van het door de getuige opgegeven signalement kon de politie na onderzoek in de omgeving een van de verdachten aanhouden. De andere verdachte is nog voortvluchtig.
 

december 29, 2017

Drieënveertig woninginbraken en pogingen daartoe, daarop staat de teller in Haarlemmermeer.....

HAARLEMMERMEER - Drieënveertig woninginbraken en pogingen daartoe, daarop staat de teller in Haarlemmermeer.

Het gaat daarbij om cijfers vanaf 18 december tot en met woensdag na Kerst, zo blijkt uit de facebookpagina van de politie Haarlemmermeer. Vooral Hoofddorp is populair bij het dievengilde. Daar was het maar liefst 25 keer raak.

De politie van Haarlemmermeer grijpt deze cijfers aan om inwoners te waarschuwen en te vragen om 112 te bellen als zij een verdachte situatie opmerken.

 

Bron: haarlemsdagblad.nl.

december 26, 2017

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee verdachten aanhouden op verdenking van poging inbraak......

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee verdachten aanhouden op verdenking van poging inbraak.

 Meerdere mensen zagen in de Kerstnacht, dat twee personen zich verdacht ophielden in de achtertuin van een woning aan Korsholm in Hoofddorp.

Een van de getuigen alarmeerde de politie. Die trof twee Hoofddorpers in de leeftijd van 14 en 15 jaar aan. Zij werden aangehouden op verdenking van poging inbraak.