MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Stichting MEERgroen

oktober 28, 2017

In het kader van de Nationale Natuurwerkdag worden mensen opgeroepen de handen uit de mouwen te steken.......

In het kader van de Nationale Natuurwerkdag worden mensen opgeroepen de handen uit de mouwen te steken.

In Haarlemmermeer kan dat – onder coördinatie van Stichting MEERgroen – op en rond 4 november in onder meer de recreatiegebieden Spaarnwoude, Groene Carré en de Groene Weelde, in het stenenveld in Bornholm, op de Heimanshof en in Park2020 achter station Hoofddorp.

Het werk kan variëren van oever- en bosbeheer, tot het bouwen van insectenhotels.

oktober 23, 2015

Al 10 jaar lang wordt op de eerste zaterdag van november de ‘Nationale Natuurwerkdag’ georganiseerd..... 

HOOFDDORP – Al 10 jaar lang wordt op de eerste zaterdag van november de ‘Nationale Natuurwerkdag’ georganiseerd.

Vorig jaar deden hier in heel Nederland meer dan 14.000 mensen aan mee op ruim 1.000 verschillende locaties.

Ook kunnen mensen in en rondom Haarlemmermeer aan deze Natuurwerkdag meedoen.

Bij Stichting MEERgroen, is het volgens eigen zeggen elke dag natuurwerkdag, maar op de Natuurwerkdag van 7 november ontvangen zij graag mensen die ook een keer willen ervaren hoe leuk het is om één te zijn met onze natuur.

augustus 20, 2015

Met de onthulling van een informatiepaneel heeft woensdag in Hoofddorp de feestelijke ingebruikname plaatsgevonden van de tijdelijke natuur-, moestuin- en sportfaciliteiten op Park 20|20......

HOOFDDORP - Met de onthulling van een informatiepaneel heeft woensdag 19 augustus in Hoofddorp de feestelijke ingebruikname plaatsgevonden van de tijdelijke natuur-, moestuin- en sportfaciliteiten op Park 20|20.

Op de toekomstige bouwkavels aan de Tauris zal met medewerking van hoveniers Van der Tol en Van Kessel en maatschappelijke instellingen zoals de Stichting MeerGroen en Paswerk een thematische invulling worden gegeven aan de braakliggende gronden van de gemeente.

maart 5, 2015

Stichting MEERGroen presenteert dinsdag 10 maart een boekje over monumentale en bijzondere bomen...........

HOOFDDORP – Stichting MEERGroen presenteert dinsdag 10 maart een boekje over monumentale en bijzondere bomen in Haarlemmermeer.
In de Hoofdvaartkerk overhandigt gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland dan het boekje ‘Bomen om bij weg te dromen’ aan de eigenaren van de oudste bomen van Haarlemmermeer.
Het betreft bomen die ouder zijn dan 160 jaar, dus van voor de drooglegging van de polder. Tijdens de presentatie wordt uitgelegd hoe dat kan.